sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Lukijoilleni 3


Pieni kiitoskirjoitus

Olen saanut mielenkiinnolla seurata teitä lukijoitani näiden parin vuoden aikana. Blogi ilmoittaa tänään kävijämääräksi 16.458 kappaletta. Luku on huumaava, samalla kiehtova ja hieman askarruttavakin. Huumaa ja iloa tuo teidän valtava innostus teksteihini, kiehtovuus pakottaa yhä uusia tapahtumia päästäni paperille ja askarrusta tulee teidän ajatuksistanne ja mietteistänne näistä kirjoituksista. Kovin olen iloinen kaikenlaisesta palautteestanne, yllättävistä sattumuksista törmätessäni kasvokkain tai kirjallisesti henkilökohtaisesti teihin. Lukijakuntani on lisääntynyt myös kirjoituksistani Tyrvään Sanomiin ja Valkeakosken Sanomiin, joissa niitä on monesti julkaistu. Vaimonikin saa tuodakseen monenlaisia viestejä, pieniä asioita aivan arvaamattomissa tapahtumissa.

Aivan kohta menee rikki neljänsadan lukijan pyykki suosituimmassa, savustusuunista kertovassa tarinassa, kolmensadan rajaa tavoittelee kaivurin ostosta ja opettelusta tarinoiva juttuni. Vanhan Vammalan jutut ovat monet ylittäneet sadan pyykin, Vaununperän tarinat ovat yleensä suosittuja, yli sadan lukijan verran tarinalta, vaan on sitten sellaisiakin, joita on luettu vain alle kymmenen.

Laskuri ilmoittaa vielä päivässä, viikossa ja kuukaudessa käyntien määrät, pitääpä vielä tilastoakin niistä. Mielenkiintoista on myös tilastot kävijöiden käyttämistä selaimista ja laitteista, mistä sivuilleni on loikattu. Suomesta toki useimmat, mutta myös isosti USA:sta, Saksasta, Espanjasta, Venäjältä, Ruotsista. Vielä kone kertoo hakusanoja, joita olette käyttäneet blogiin päästäksenne. Voi mahdoton, millaista mielikuvitusta niissä on käytetty, pakko niille on joskus nauraa. Parhaasta päästä on "kissojen kuolinkankeus", kait senkin perästä jokin juttu löytyi. Eniten on tieten käytetty "kivenvieritys" sanaa.

Kävijöiden määrä päivässä on ollut ilokseni melkoisen vakaa, siis ei vielä ole ollut päivää ettei kävijöitä olisi ollut. Paras luku on 152, muutama yli sadan, sitten viidenkymmenen molemmin puolin.
Vielä on juttuja odottamassa kirjoittamista.

Tuhannet kiitokset matkastanne kanssani

Pekka

1 kommentti:

  1. Onnittelut onnistumisesta. Hurjaa on tahti. Se kertoo siitä, miten aitous kiinnostaa, muistelukset ovat arvokkaita ja tyylin osaaminen palkitaan. Muusta viis.

    VastaaPoista